Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να προχωρήσετε στην εξόφληση του ποσό στον παρακάτω λογαριασμό:


IBAN ALPHA BANK: GR0801405800580002002003828
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΡΥΜΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


Για γρηγορότερη εξυπηρέτησή, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 9939968 ή να μας αποστείλετε το παραστατικό κατάθεσης με email στο info@grimaneli.gr στο οποίο θα αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας ή ο αριθμός παραγγελίας. Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Πληρωμή με πιστωτική /χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα όλων των τραπεζών


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλους τους τύπους καρτών Visa & Mastercard (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες). Όλες οι συναλλαγές προστατεύονται από τα μέγιστα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας που εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής.

Πληρωμή με αντικαταβολή (+1,00€)
Σε περίπτωση επιλογής εξόφλησης της παραγγελίας σας με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση +1,00 ευρώ είτε η παράδοση γίνει με courier είτε με μεταφορική εταιρεία. Παραστατικά με αξία μεγαλύτερη των 500,00 ευρώ θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα.

Εξόφληση στο φυσικό μας κατάστημα
Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με κάρτα και στο κατάστημά μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις. Αυτό ισχύει για αγορές άνω των 300 ευρώ και για κάρτες όλων των τραπεζών (εκτός Εθνικής Τράπεζας).